Hund

Gode løpeklær til hundeluftingen

Noen ganger trenger hunden mer enn en rolig luftetur, og for mange hundeeiere er det også perfekt å kombinere lufteturen med en treningstur. Kanskje både du og hunden føler dere bedre etter en skikkelig løpetur. Det er ingen grunn til å nøle, bare kle deg etter været og planene dine.

Kle deg for løping

Skal du ha med hunden på løpetur, gjelder det å velge gode sko og klær som er behagelige å bevege seg i. Gode sko forebygger skader, mens de rette klærne gjør turen morsommere. Mange kvinner liker high waist tights av god kvalitet når de skal trene, fordi disse tightsene holder seg å plass uten å stramme. Du slipper å dra opp buksene hele tiden, noe som jo bare er irriterende.

Invester i kvalitet

Ved kjøp av klær, lønner det seg å velge kvalitet i stedet for kvantitet. Dette gjelder spesielt for treningsklær som skal vaskes ofte. Hos aim’n finner du high waist tights av god kvalitet, som er perfekt for deg som gjerne vil ha plagg som holder. Holdbare plagg er mer miljøvennlige, og du slipper å kjøpe nytt hele tiden. Hunden din bryr seg kanskje ikke om kvaliteten på klærne dine, men setter garantert pris på en skikkelig løpetur sammen med deg.

Tags :