Ymse

Suksess med hund og nytt Samsung Batteri

Hunden kan bli din beste venn – men også en inntektskilde. Drar hunden deg med på tur, kan du kombinere frisk luft med fantastiske bilder. De kan du selge på nett – eller lage en blogg som mange leser. For i dag har flere skaffet seg en firbeint lekekamerat for hele familien.

Men for å få det til, så bør du ha aller beste utstyr. Den siste modellen til Samsung, nemlig Samsung S21+ Ultra eller Samsung Z Fold 3 har et helt fantastisk kamera. Med 6“8 AMOLED 1440p og 40MP kamera så rangerer merket helt på topp i verden. Det holder bedre kvalitet enn mange dedikerte kamera fra Nikon, Sony eller Canon.

Unike kulisser

Norsk natur byr på unike kulisser, og en hund i solnedgang kan bli et vakkert bilde. Hund i løssnø gir bevegelse i bildet. En hund som poserer foran en dundrende foss enda mer spektakulært. Å gå med hunden i naturen gir overskudd og lykke. Man kan gå time etter time før man kommer til seg selv og innser at det er din tur å lage fredags-tacoen.

Derfor kan det være lurt å bytte mobilbatteri

Men selv Samsung Galaxy og Edge har veldig gode kamera. Dette er litt eldre modeller som du kanskje har brukt noen år. Stor datatrafikk og daglig bruk gjør at den også trenger en oppgradering. Det er lett å skifte samsung batteri selv, noe også du kan få til. Du vil få bedre kapasitet til å ta bildene i de rette øyeblikkene.

Hvorfor er batteriene så billige

Som regel har vi byttet mobil en gang i året. Men den tiden er det slutt på. Formålet er å bevare mobilene i lenger tid, slik at man kan få mer ut av dem., uansett merke og modell. Når man kutter arbeidstimer koster ikke batteriene så mye. For ett par hundre kroner har man i prinsippet en helt ny mobil. Vil man kjenne på følelsen av en ny mobil, så kan man kjøpe en gadget som får den til å se ny ut.

Hvordan få hunden til å sitte i ro

Det kan være en utfordring å få hunden til å sitte i ro. Man må friste den med noen godbiter som man har i hånda. Det går an å lære opp hunden til å sitte på kommando. Det man være lurt å bruke ordene:

  • Sitt
  • Bli

Det kan være et triks å sitte å ta bilder, slik at man får hunden oppmerksomhet.

Hvordan kan du tjene penger på hunden

Ja, selv om hunden er familiens beste venn, så gjør det jo ikke noe om den kan gjøre nytte for seg. Det er mange ting som man kan tjene penger på. Noen hunder kan være med på utstillinger, mens andre kan bli hovedrollen i en blogg, en film eller et album. Det er flere måter å få oppmerksomhet rundt hunden din på:

  • Skriv unike innlegg i bloggen
  • Ta utrolig fine bilder
  • Link sosiale media kontoer til bloggen
  • Selg unike bilder av hunden på nett
  • Ha sponsede innlegg med gode priser

Det er spennende med hund, både for liten og stor. Det er familiens beste venn, men kan også bli en ny inntektskilde.

Tags :